Zima...

02.12.2012 00:16

S Kukym ani přes zimu nezahálíme a každou neděli se hlásíme na tréninku agility v hale. Ale alespoň přes svátky klidu, míru a pohody si dáme taky oddych ;-). Momentálně trochu bojujeme s houpačkou. Bohužel, se Kuksa začal bát randálu a ran, který houpačka vyluzuje, ale bojujeme proti tomu různými triky, tak se snad zadaří. Přes zimu bych ráda udolala slalom, asi to bude časově nejdelší trénink slalomu v historii O:-). Budeme se ale snažit! Dnešní trénink snad napověděl k tomu, že by tomu mohl být brzy konec ;-).

Ve smečce tibeťáků bychom měli čekat psí mimča ke konci tohoto roku! Březost naší Juju a Haničky byly potvrzené tento týden na sonu! Kdo tedy chcete tibeťáka z naší chovatelské stanice Narpo Ransi, máte možnost! ;-) Více informací v záložce "Štěňata" pod odkazem "Kukyho psí rodina".

S novým rokem mám v merku pár seminářů, které bych ráda navštívila a to buď sama nebo v doprovodu mého strakáče. Jedním z nich je i přednáška s Františkem Šustou o trénování a učení zvířat. Tak neváhejte a přijeďte se rovněž podívat :-). Propozice najdete zde.

 

—————

Zpět