Štěňátkovská sezóna

06.01.2013 23:29

Na zimu to venku moc nevypadá, ale ani tak se naše tibeťandy nenechaly oklamat a na Silvestra si a nám nadělily malé tibetské dogy. Juju zvládá péči o svých deset ratolestí jako pomásle. Říkáme jim malí černoši, 5 fenek a 5 pejsků si podělili barvy černou s pálením a černou. Hanička nezůstala o moc pozadu a stará se celkem o 9 kousků. Čtyři holky a 5 kluků ponesou jména začínající na "M". Jsou barvy zlaté a černé s pálením. Z obou vrhů jsou ještě některá štěňátka volná, takže ti z vás, co hledají super rodinného psa a hlídače v jedné osobě, tak neváhejte! ;-)

Další tibetskodogovou zprávou je, že náš odchovanec Jetsan, který se svou majitelkou skvěle reprezentuje naši chovatelskou stanici Narpo Ransi, se v hodnocení Nejlepší pes roku 2012 umístil na skvělém 3. místě ve skupině FCI. II. Moc gratulujeme!!!

A teď ke Kuksátorovi...přes Vánoce jsme odpočívali, ale také trénovali slalom, ve kterém jsme snad udělali alespoň malý pokrok, doufejme ;-). A jelikož nám byl dán úplně bombastický dárek pod stromeček, v podobě houpačky, tak jsme bouchali a mlátili jako diví! Kuky začíná mít z houpačky radost, rány sice nemiluje, ale ví, že je za ně mňamka a pomalu jim přichází na chuť :-). Dneska jsme vyrazili opět na trénink do haly a Pavlína se Sváťou nám daly pěkně do těla :-). Kuksa mě strašně potěšil na kladině, jeho soustředění se na mě při zpracování zóny, když nečekaně přiběhl foxlík Dark a skotačil okolo nás, mě položilo do kolen :-). Je potřeba se radovat z maličkostí ;-).

—————

Zpět