Resty

17.11.2014 21:02

Doháníme resty, není čas na klasické webové stránky, téměř veškerá informovanost světa se děje přes "fejsbůk" :-D. Tomu také odpovídá minimum fotek ve fotogalerii, protože fotky jsou opět na ksichtknížce a podobných aplikacích...

My ale trénujeme, pořádáme výšlapy do blízkého i vzdálenějšího okolí a závodíme. Ve sváteční den 28.10. jsme kupříkladu vyrazili do Hloubětína na dvojzkoušky. Jeden běh byl pod taktovkou Alice Boháčové a druhý od Lenky Pánkové. Na prvním parkuru Kuky škrtnul o element dálky, škoda, jedna chybka, ale běh to byl pěkný a slušná postupovka. Na druhém parkuru jsme se trochu zapotili, hodně týmů se vydiskalo. Kukáč se však předčasně zvedl z odložení a čumákem si spustil časomíru, šmudla :-P. Popadalo nám pár latěk a měli jsme špatný náběh do slalomu, ale i tak jsem ráda, jak jsme se s tím poprali! Kuky poté dostal od Jíti odměnu v podobě masa ze svíčkové :-D.

V neděli 16.11. jsme se vydali opět ku Praze, tentokrát na intenzivku s Irčou Kochovou. Prima společnost byla zaručena a trenér též :-). Kuky krásně pracoval, neflákal se, já kdybych zařidila častěji na správných místech šestku, jak Irča říkala, bylo by to téměř perfektní O:-). Ale i tak jsme si vyslechli slova chvály a já jsem byla na nás více než pyšná, ale hlavně oprvadu spokojená, protože nám to běhalo místy suprově :-).

Jinak splácáváme plány na další rok, malí tiběťáci nás snad na chvíli potěší svou přítomností a zdraví nám všem bude sloužit a přát :-).

—————

Zpět