NeKukáčovy výstavy

07.03.2012 12:58

Jak už sám nadpis napovídá, opět O:-) se jedná o výstavy a úspěchy našich tibetských dog. O prvním březnovém víkendu vyrazili rodiče s JuJu a Linusem na národní výstavu do Polska. Lajnik nebyl na výstavě tentokrát ve své kůži, ale i tak vybojoval známku výborný 1, CWC a nejlepší pes. Julip dosáhla o příčku výš a její konečné ohodnocení znělo - výborná 1, CWC, nejlepší fena a BOB! Oba tak spnili podmínky pro udělení titulu Champion Polska.

A touto informací víkend nekončil.... Náš odchov, Irgis Narpo Ransi, který žije v Rusku, získal na klubové speciální výstavě v Yekaterinburgu titul BOB! Posuzoval dlouholetý chovatel a rozhodčí tibetských dog - Rick Eichhorn z USA. Další zpráva se k nám dostala z jiného státu a jiné výstavy :-) - odchov Jetsan a Kyimo získali další tituly! V sobotu si Jetsan vyběhal výbornou 1, CAJC, JuniorBOB a BOB! Kyimo ho téměř následovala a byla z toho výborná 1, CAJC. V neděli se jim rovněž dařilo. Kyimo - výborná 1, CAJC a Jetsan - výborný 1, CAJC, JuniorBOB, BOB a v FCI druhé skupině se dostal mezi 6 nejlepších jedinců.

A aby to nebyly "jen" zprávy o TDéčkách :-). Kukymu (tedy spíš sobě) jsem objednala pravítka na slalom, takže teď se na ten trénink uličkou už opravdu vrhneme! :-D

Minulou a předminulou neděli jsme měli delší trénink. Pobyli jsme si v hale tři hodiny a pěkně jsme si zaběhali. Kuky mě ohromně překvapil vysláním do tunelu :-). Pro někoho malý krok, pro nás velký skok :-D.

—————

Zpět