Nabídka štěňátek tibetských dog

21.03.2013 23:40

Štěňata z naší chovatelské stanice Narpo Ransi se už rozjela i rozletěla k novým majitelům, ale prckové od naší odchovankyně Giljany Narpo Ransi své nové majitele teprve hledají ;-). Kdo máte zájem o super hlídače, fajnového kamaráda, ale i možného parťáka na výstavy, tak neváhejte. Štěňata budou k odběru koncem března a chovatelka pro ně hledá především dobré a hodné majitele. Matka Giljana je dcerou naší Ampo-Bumo a psa Czenreziho z chovatelské stanice Sundarí. Má velice milou a klidnou povahu a ani na výstavě se neztratila :-). Otcem štěňátek je náš pes Linus, takže štěňátka by mohla být opravdu mohutná stvoření. Níže uvádím text od chovatelky štěňat a majitelky fenky Giljany. Volných je 6 fenek a jeden pejsek.

CHS Ze zubrnického gruntu nabízí štěňátka tibetské dogy s PP po velmi zajímavém spojení cizí krve (otec = import USA).
Barva štěňátek: zlatá sobolí
Matka: Giljana Narpo Ransi, 1x CAC, výborná
Otec:  Drakyi Linus Narpo Ransi - importovaný z USA, 11x CAC, 9x res. CAC, 4x CACIB, 4x CWC, Český grand šampion, Polský šampion, Klubový šampion KTD....
Štěňátka se narodila 2.2. 2013, odběr - konec března 2013
Štěňátka budou očkovaná, odčervená, vybavená chovatelským servisem, plně socializovaná, odchovaná doma.
Špičková štěňata za přijatelné ceny.
Tel. 603113189
Email motyl.erzika@seznam.cz

 

!!Tibetan mastiff puppies for sale!! - one male and 6 female

Puppies of our Kennel Narpo Ransi are at new homes, but we are looking for new owners for puppies of female Giljana Narpo Ransi, she is bred-by our kennel (Ampo-Bumo Narpo Ransi x Czenrezi Sundari). Giljana is very big and strong black and tan female. On the dogshow she got excellent, CAC. She is very lovely. Father of puppies is our Drakyi Linus Narpo Ransi. All puppies are gold sable, date of birth is 02-02-2013.

Contact: Breeder of puppies - motyl.erzika@seznam.cz or here and radka.formanova@seznam.cz

—————

Zpět