Jetsan jede!

04.09.2012 17:49

Opět si dovolím jednu neKukyho aktualitu. Myslím si však, že rozhodně stojí za zveřejnění, stejně tak jako, když náš odchov Chang-Po Narpo Ransi vyhrál na letošní světové výstavě v Salzburgu světového vítěze a titul BOB. Jetsan Narpo Ransi ve svých 20-ti měsících má na kontě mnoho titulů:

foto: Katka Kollárová

LUCEMBURSKÝ JUNIOR ŠAMPION, SLOVINSKÝ JUNIOR ŠAMPION, SLOVENSKÝ JUNIOR ŠAMPION, ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION, MAĎARSKÝ JUNIOR ŠAMPION, SAVARIA WINNER, Rakousko – Maďarský vítěz 2012, Rakouský junior šampion, “Tü – bo” cena pro nejlepší tibetskou dogu, KTR – kubový šampion Německého klubu, Klubový Junior Šampion Klubu chovatelů málopočetných plemen psů, 14x CAJC, 8x CAC, 1xres.CAC, 3x res.CACIB, 5x CACIB, 6x BOJ (BEST OF JUNIOR), 12x BOB (BEST OF BREED), 1x BIG II. místo, 1x BIG junior II. místo, 1x Vítěz třídy, 1x Krajský vítěz, 1x Vítěz Dětřichova, Klubový vítěz KTR (Německo)

 

Tímto chci poděkovat jeho majitelce, která tak s Jetsanem reprezentuje naší chovatelskou stanici a patří jí velký dík, nejen pro tolik výstavních úspěchů, ale za super péči, kterou Jetsanovi a Kyimo dává a taky za to, že oba psíci mají super povahu a to je nejdůležitější! :-) Poděkovat bych chtěla nejenom jí, ale i ostatním majitelům našich odchovů, kteří se o psíky starají a jsou jim nejlepšími kamarády.

—————

Zpět