Intenzivka v Ratenicích

24.02.2014 21:58

V sobotu jsme podnikli výpravu do Ratenic, kde se konala agilitní intenzivka s Radovanem Liškou. Nechyběli ani Eva s Darkem a Jíťa s Mazlikem, tentokrát jsme ale tetris nehráli. Holky to vzaly společně z Jablonce a já s Kuksou po vlastní ose. Hned ráno nastaly bohužel zmatky ze strany organizátorů, sice jsme byli včas na místě určení, ale areál byl zamčený a tedy ani parkur nepřipraven. Naštěstí jsme se všichni přítomní vrhli do stavby a za 45 minut bylo hotovo :-D. Dorazivší organizátoři nám před skončením intenzivky čas nastavili u tuto třičtvrtě hodinku, takže jsme si běhání vééélice užili, až mě nohy bolely :-D. Intenzivka to byla fajn, bylo to zase trošku něco jiného a Radovan nám dal pár dobrých rad. Parkur byl zaměřen spíše na dobrou linii pro psa a jeho samostatnost. Řekla bych, že to bylo výživné, ale v dobrém slova smyslu, opravdu jsme nezaháleli a makali jsme. Uvědomila jsem si spoustu faktů, které jsou při vedení důležité a že kontrola psa a ohlídání situací mezi překážkami není na škodu.

PS: A pro "naše příznivce" jedna perla... v parkuru byl i látkáč, ale Kukun ho prolítnul jako neřízená střela :-P

Dnes jsem vyrazila s Kukym do Mníšku na návštěvu. S Nikčou jsme si naplánovali společnou procházku. Kukýs měl tak společnost borderek Lily a Aki a taky fenek, které má Nikča v dočasné péči a hledá pro ně nové domovy. Fotky zde.

Štěndulína se nám pomalu rozcházejí do nových domovů. Kluci nám už odcestovali a fenka Nyima na svou novou paničku musí ještě chvilku počkat, ale i ona se dočká :-).

—————

Zpět